Merhaba, hobi amaçlı bir projemde dokunmatik bir cam panele ihtiyacım var. Bildiğim kadarıyla telefon ve tabletlerden dokunmatik bölümü ayrı, görüntünün oluştuğu panel ayrı ama birlikte çalışıyorlar. Arama sonuçlarında vs listelenen panellerde bu mantıkla çalışıyor olmalı. Ben ise siyah mat veya patlak bir fon üzerine bu dokunmatik cam paneli yerleştirip görüntü almayı ve bazı komutları çalıştırmayı amaçlıyorum.
Dışarıdan bakınca aşağıdaki görseldeki elektrikli ocağa benzer bir yüzeye sahip olmalı. Bununla beraber basit arayüzler gösterip dokunmatik ile bazı belirli fonksiyonları çalıştırmak istiyorum. Geliştireceğim programın görsel arayüzünü renk, çizgi ve ikonlarıyla net bir şekilde göstermesi benim için yeterli. Bu paneli doğrudan veya dolaylı olarak Windows veya Linux ile çalışan bir bilgisayara bağlayacağım.
Bunu yapmak için fikir, öneri veya araştırmak için anahtar kelimelere açığım.
Fikir vermesi amacıyla şuradaki ürüne benzer bir şey arıyorum. Bu kadar zengin bir görüntü sunmasa da olur.
Dışarıdan bakınca aşağıdaki görseldeki elektrikli ocağa benzer bir yüzeye sahip olmalı. Bununla beraber basit arayüzler gösterip dokunmatik ile bazı belirli fonksiyonları çalıştırmak istiyorum. Geliştireceğim programın görsel arayüzünü renk, çizgi ve ikonlarıyla net bir şekilde göstermesi benim için yeterli. Bu paneli doğrudan veya dolaylı olarak Windows veya Linux ile çalışan bir bilgisayara bağlayacağım.
Bunu yapmak için fikir, öneri veya araştırmak için anahtar kelimelere açığım.

Fikir vermesi amacıyla şuradaki ürüne benzer bir şey arıyorum. Bu kadar zengin bir görüntü sunmasa da olur.
Son düzenleyen: Moderatör: