cabo7 Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Aldığımda sıkıntı yoktu. Dünden beri dokunmatik, parmağımı ve güç tuşlarını geç algılıyor, ekran koruyucu yok. Yağmur yağdığı için olabilir mi? Mesajlaşıyordum yağmur yağarken ve bayağı su geldi, bunu nasıl çözerim?
Aldığımda sıkıntı yoktu. Dünden beri dokunmatik, parmağımı ve güç tuşlarını geç algılıyor, ekran koruyucu yok. Yağmur yağdığı için olabilir mi? Mesajlaşıyordum yağmur yağarken ve bayağı su geldi, bunu nasıl çözerim?
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.196 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #2 Yağmurdan dolayıdır ama ekranı sildiginizde sıkıntısız çalışması gerekiyordu.
cabo7 Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 mahber dedi: Yağmurdan dolayıdır ama ekranı sildiginizde sıkıntısız çalışması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... maalesef, ben de öyle düşündüm de çalışmadı
mahber dedi: Yağmurdan dolayıdır ama ekranı sildiginizde sıkıntısız çalışması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... maalesef, ben de öyle düşündüm de çalışmadı
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.906 Çözümler 43 3 Kasım 2023 #4 Telefona su girmiş muhtemelen.
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #5 Xiaomi telefonlarda böyle oluyor genelde normal.
cabo7 Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #6 ORGANIZE dedi: Telefona su girmiş muhtemelen. Genişletmek için tıkla... servise götürmeli miyim ? bay0rdek dedi: Xiaomi telefonlarda böyle oluyor genelde normal. Genişletmek için tıkla... nasıl düzeltebilirim hocam bilgin var mı
ORGANIZE dedi: Telefona su girmiş muhtemelen. Genişletmek için tıkla... servise götürmeli miyim ? bay0rdek dedi: Xiaomi telefonlarda böyle oluyor genelde normal. Genişletmek için tıkla... nasıl düzeltebilirim hocam bilgin var mı