T TheDexuS Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Dijital çizim ve animasyon için bu kalemi almayı düşünüyorum. Yeniyim bu işlerde ve birkaç sorum olacak. 1) Rahat çizim yapabilir miyim? 2) Her ekranda çalışır mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 408 KB · Görüntüleme: 92
Dijital çizim ve animasyon için bu kalemi almayı düşünüyorum. Yeniyim bu işlerde ve birkaç sorum olacak. 1) Rahat çizim yapabilir miyim? 2) Her ekranda çalışır mı?
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 27 Ocak 2023 #2 Ben de vardı. Her ekranda çalışmayabilir, özellikle kalın ekranlı tabletlerde algılamayabiliyor. Parmağınıza kıyasla rahat bir çizim yaparsınız.
Ben de vardı. Her ekranda çalışmayabilir, özellikle kalın ekranlı tabletlerde algılamayabiliyor. Parmağınıza kıyasla rahat bir çizim yaparsınız.
T TheDexuS Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Anladım hocam teşekkür ederim.
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 770 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 TheDexuS dedi: Anladım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle aman aman çizim yapılmaz ama çok temel çizimler vs. için uygundur.
TheDexuS dedi: Anladım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle aman aman çizim yapılmaz ama çok temel çizimler vs. için uygundur.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #5 Hayır çizim ile yakından uzaktan alakası yok bu kalemin. Ucu yumuşak zaten oradan kaybediyor direkt. Bu kalemin işe yaradığı tek alan elinizde eldiven varsa eliniz yerine ekrana dokunabilir o kadar.
Hayır çizim ile yakından uzaktan alakası yok bu kalemin. Ucu yumuşak zaten oradan kaybediyor direkt. Bu kalemin işe yaradığı tek alan elinizde eldiven varsa eliniz yerine ekrana dokunabilir o kadar.