Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 14 Haziran 2025 #1 Dostlar yeni bir hesap açmıştım Steam'den, DLC satın aldım yeni hesabım ile banka kartımı kullanarak ve az önce topluluk banı yedim. Dostlar bunu nasıl çözeceğim? Şaka gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Hiçbir şekilde CC falan yapmadım.
Dostlar yeni bir hesap açmıştım Steam'den, DLC satın aldım yeni hesabım ile banka kartımı kullanarak ve az önce topluluk banı yedim. Dostlar bunu nasıl çözeceğim? Şaka gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Hiçbir şekilde CC falan yapmadım.
saitamaGO Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #2 Steam desteğe mesaj atın. şu konu size yardımcı olabilir. Buna benzer bir şey yaşamıştım sonra çözülmüştü. Steam: "bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir" bildirimi
Steam desteğe mesaj atın. şu konu size yardımcı olabilir. Buna benzer bir şey yaşamıştım sonra çözülmüştü. Steam: "bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir" bildirimi