fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 2 Mart 2021 #21 Evi ya da dükkanını biliyorsan:
Mert Erik Picopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 2 Mart 2021 #22 Soguk su önerimdir arkadaşa.
if ı can prove Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 547 Çözümler 1 2 Mart 2021 #23 michealdoge dedi: Çekse bile en azından karşısındaki bunu bir daha yapmayacağını anlar. Ve kanıt varsa da boşa kürek çekmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum hayatında kimseye dava açmadın sanırım.
michealdoge dedi: Çekse bile en azından karşısındaki bunu bir daha yapmayacağını anlar. Ve kanıt varsa da boşa kürek çekmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum hayatında kimseye dava açmadın sanırım.
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 2 Mart 2021 #24 Tehdit edeceğim dava diye. Eğer şeylemesse ŞAK gerçek dava ederiz gibi duruyor.
if ı can prove Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 547 Çözümler 1 2 Mart 2021 #25 Trerdem dedi: Tehdit edeceğim dava diye. Eğer şeylemesse ŞAK gerçek dava ederiz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Yanına abini kuzenini felan al git tehdit et %95 alırsın paranı.
Trerdem dedi: Tehdit edeceğim dava diye. Eğer şeylemesse ŞAK gerçek dava ederiz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Yanına abini kuzenini felan al git tehdit et %95 alırsın paranı.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Mart 2021 #26 Elinde fatura veya kamera kaydı gibi bir kanıt yoksa davadan pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Boşa kürek çekersin. Ek olarak troll konu olabilir, raporluyorum.
Elinde fatura veya kamera kaydı gibi bir kanıt yoksa davadan pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Boşa kürek çekersin. Ek olarak troll konu olabilir, raporluyorum.
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #27 fidelcastro dedi: Evi ya da dükkanını biliyorsan: Eki Görüntüle 902655 Genişletmek için tıkla... Lütfen böyle saçma şeyler yazmayın. Hiç gerçekçi de değil. Şununla gitmesi lazım tükkana:
fidelcastro dedi: Evi ya da dükkanını biliyorsan: Eki Görüntüle 902655 Genişletmek için tıkla... Lütfen böyle saçma şeyler yazmayın. Hiç gerçekçi de değil. Şununla gitmesi lazım tükkana:
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 2 Mart 2021 #28 Ya bişey sormak istiyorum. Kahkaha ve kızgın atanlar ne için yapıyor bunu?
A AliSmnl Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 111 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsizim 2 Mart 2021 #29 Trerdem dedi: Tehdit edeceğim dava diye. Eğer şeylemesse ŞAK gerçek dava ederiz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... 2. sayfada yazdığıma bak en mantıklısı bu
Trerdem dedi: Tehdit edeceğim dava diye. Eğer şeylemesse ŞAK gerçek dava ederiz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... 2. sayfada yazdığıma bak en mantıklısı bu
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 2 Mart 2021 #30 Samotne Ciasteczka dedi: Elinde fatura veya kamera kaydı gibi bir kanıt yoksa davadan pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Boşa kürek çekersin. Ek olarak troll konu olabilir, raporluyorum. Genişletmek için tıkla... Fatura vermemiş.
Samotne Ciasteczka dedi: Elinde fatura veya kamera kaydı gibi bir kanıt yoksa davadan pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Boşa kürek çekersin. Ek olarak troll konu olabilir, raporluyorum. Genişletmek için tıkla... Fatura vermemiş.