KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 23 Kasım 2022 #11 Vay şerefsizler.
Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 23 Kasım 2022 #12 Linux Kaymak dedi: Açılmıyor zaten tıklayınca ? Genişletmek için tıkla... Açılmaması o sitenin hiçbir şey yapmayacağı anlamına gelmez. Arka planda neler işlediğini görmüyorsun.
Linux Kaymak dedi: Açılmıyor zaten tıklayınca ? Genişletmek için tıkla... Açılmaması o sitenin hiçbir şey yapmayacağı anlamına gelmez. Arka planda neler işlediğini görmüyorsun.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 23 Kasım 2022 #13 zayedfadi dedi: Açılmaması o sitenin hiçbir şey yapmayacağı anlamına gelmez. Arka planda neler işlediğini görmüyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum öyle bir site yok neden bahsediyorsun sen? Peki sen arka planda ne işlediğini biliyor musun?
zayedfadi dedi: Açılmaması o sitenin hiçbir şey yapmayacağı anlamına gelmez. Arka planda neler işlediğini görmüyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum öyle bir site yok neden bahsediyorsun sen? Peki sen arka planda ne işlediğini biliyor musun?
Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 23 Kasım 2022 #14 Linux Kaymak dedi: Dostum öyle bir site yok neden bahsediyorsun sen? Peki sen arka planda ne işlediğini biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Aynen haklısın.
Linux Kaymak dedi: Dostum öyle bir site yok neden bahsediyorsun sen? Peki sen arka planda ne işlediğini biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Aynen haklısın.