furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.472 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2020 #11 Rosseckx dedi: Bu konu Google'layınca çıkmış olacak. Genişletmek için tıkla...
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 13 Şubat 2020 #12 furkwNN dedi: Eki Görüntüle 500169 Genişletmek için tıkla... Herhalde benim bilgili mesajımı görüp, dayanamayıp ön sıralara çekmişler.
furkwNN dedi: Eki Görüntüle 500169 Genişletmek için tıkla... Herhalde benim bilgili mesajımı görüp, dayanamayıp ön sıralara çekmişler.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.942 Makaleler 6 Çözümler 31 13 Şubat 2020 #13 reptile dedi: Tanımadığım numaraların çağrılarına hiçbir zaman cevap vermem. Böylece ne dolandırıcılarla uğraşıyorum, ne de dolandırılıyorum. Numarayı tanımıyorsanız telefonu açmayın. Genişletmek için tıkla... O öyle olmuyor işte Ben de açmadım açmadım en son Ziraat Bankası'ndan kalan 100TL'lik borç için eve haciz kağıdı gelince öğrendim neden aradıklarını.
reptile dedi: Tanımadığım numaraların çağrılarına hiçbir zaman cevap vermem. Böylece ne dolandırıcılarla uğraşıyorum, ne de dolandırılıyorum. Numarayı tanımıyorsanız telefonu açmayın. Genişletmek için tıkla... O öyle olmuyor işte Ben de açmadım açmadım en son Ziraat Bankası'ndan kalan 100TL'lik borç için eve haciz kağıdı gelince öğrendim neden aradıklarını.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 13 Şubat 2020 #14 İnternetten araştırın numarayı. Sonuçta banka numaraları internette illaki çıkar. Tanımadığım numaraysa açmam ben. İsterse telefonun öbür ucunda Trump olsun
İnternetten araştırın numarayı. Sonuçta banka numaraları internette illaki çıkar. Tanımadığım numaraysa açmam ben. İsterse telefonun öbür ucunda Trump olsun
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.942 Makaleler 6 Çözümler 31 13 Şubat 2020 #15 reptile dedi: İnternetten araştırın numarayı. Sonuçta banka numaraları internette illaki çıkar. Genişletmek için tıkla... Espri amaçlı yazdım zaten dostum Ziraat olduğunu bilerek açmıyordum 100TL için de haciz yollamazsın.
reptile dedi: İnternetten araştırın numarayı. Sonuçta banka numaraları internette illaki çıkar. Genişletmek için tıkla... Espri amaçlı yazdım zaten dostum Ziraat olduğunu bilerek açmıyordum 100TL için de haciz yollamazsın.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 13 Şubat 2020 #16 Yollarlar hocam, yollarlar. Banka bu. Bankaya borcun varsa adamın donunu bile alır bu namussuzlar.