Dolandırıcı numara

Makaleler
5
Arkadaşlar bu dolandırıcılara kanmayın. Bana mesaj attılar 🤣

Dosya Ekleri

• 20200212_235427.png
    20200212_235427.png
    41,4 KB · Görüntüleme: 165
Denedim bu siteye atıyor ve site bende açılmıyor 😄 Şikayet eden çok insan var bu arada internette. Onlara da mesajın aynısı gelmiş.
Şimdi baktım bende açıldı bu arada Samsung Galaxy S8+ ile yazıyorum.Bunlardan kurtulmak için önerim gizli numaralara aramayı kapatmak onun dışında Anne Baba gibi çok konustuğunuz kişilerin önüne # ekleyebilirsiniz #Anne gibi cünkü sizin telefonda yazişini değistirebiliyorlar.

Şimdi baktım bende açıldı bu arada Samsung Galaxy S8+ ile yazıyorum.Bunlardan kurtulmak için önerim gizli numaralara aramayı kapatmak onun dışında Anne Baba gibi çok konustuğunuz kişilerin önüne # ekleyebilirsiniz #Anne gibi cünkü sizin telefonda yazişini değistirebiliyorlar.
Bu aralar gene çoğaldılar. Acaba ismimi ve soy ismimi nereden biliyorlar?

Facebook gibi yerlerde bile ismimi paylaşmiyorum.
Hocam 2019 yılında yapılan haberlere göre ülkemizde 50 milyon insanın kimlik bilgilerinin GSM şirketlerinden çalındığı söyleniyordu; çalınmamış olsa bile herhangi bir operatör sizin bilgilerinize istediği an erişebiliyor bu verilerin çalışanlar tarafından sızdırılması gayet olası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı