- Makaleler
- 5
Linke tıklayınca ne oluyor hızlı bir şekilde dosya indirip kapanıyor mu yoksa sahte bir site mi kurmuşlar acaba?Arkadaşlar bu dolandırıcılara kanmayın. Bana mesaj attılar![]()
Bilmiyorum denemek istememLinke tıklayınca ne oluyor hızlı bir şekilde dosya indirip kapanıyor mu yoksa sahte bir site mi kurmuşlar acaba?
Denedim bu siteye atıyor ve site bende açılmıyorBilmiyorum denemek istemem
Link kısaltma sitesinden kısaltılmış bu arada.
Şimdi baktım bende açıldı bu arada Samsung Galaxy S8+ ile yazıyorum.Bunlardan kurtulmak için önerim gizli numaralara aramayı kapatmak onun dışında Anne Baba gibi çok konustuğunuz kişilerin önüne # ekleyebilirsiniz #Anne gibi cünkü sizin telefonda yazişini değistirebiliyorlar.Denedim bu siteye atıyor ve site bende açılmıyorŞikayet eden çok insan var bu arada internette. Onlara da mesajın aynısı gelmiş.
Bu aralar gene çoğaldılar. Acaba ismimi ve soy ismimi nereden biliyorlar?Şimdi baktım bende açıldı bu arada Samsung Galaxy S8+ ile yazıyorum.Bunlardan kurtulmak için önerim gizli numaralara aramayı kapatmak onun dışında Anne Baba gibi çok konustuğunuz kişilerin önüne # ekleyebilirsiniz #Anne gibi cünkü sizin telefonda yazişini değistirebiliyorlar.
Kimlik bilgilerinin havada uçuştuğu bir ülkede bilmemeleri tuhaf olurdu.Bu aralar gene çoğaldılar. Acaba ismimi ve soy ismimi nereden biliyorlar?
Facebook gibi yerlerde bile ismimi paylaşmiyorum.Kimlik bilgilerinin havada uçuştuğu bir ülkede bilmemeleri tuhaf olurdu.
Hocam 2019 yılında yapılan haberlere göre ülkemizde 50 milyon insanın kimlik bilgilerinin GSM şirketlerinden çalındığı söyleniyordu; çalınmamış olsa bile herhangi bir operatör sizin bilgilerinize istediği an erişebiliyor bu verilerin çalışanlar tarafından sızdırılması gayet olası.Facebook gibi yerlerde bile ismimi paylaşmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.