Dolandırıcı taktiği?

Daha fazla  
Geçen Instagram'a girmek için VPN indirdim(çok araştırmadım). Akşamına bir e-posta geldi +18 siteye kaydoldun ifşan var falan diyor (herhangi bir siteye girmedim/kaydolmadım). Telefon numaramı da yazmışlar durum ciddi midir? Dikkate almalı mıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240806-161856~2.png
    Screenshot_20240806-161856~2.png
    796,5 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen Instagram'a girmek için VPN indirdim(çok araştırmadım). Akşamına bir e-posta geldi +18 siteye kaydoldun ifşan var falan diyor (herhangi bir siteye girmedim/kaydolmadım). telefon numaramı da yazmışlar durum ciddi midir? Dikkate alınır mı?

Engelle geç hocam yapmadiysaniz ne korkuyorsunuz.

Geçen Instagram'a girmek için VPN indirdim(çok araştırmadım). Akşamına bir e-posta geldi +18 siteye kaydoldun ifşan var falan diyor (herhangi bir siteye girmedim/kaydolmadım). telefon numaramı da yazmışlar durum ciddi midir? Dikkate alınır mı?

Gece 2'de bir mesaj atılması garibime geldi resmi bir şey değil pek umursamayın VPN olarak ‎VPN - Proxy Unlimited Shield kullanıyorum gayet memnunum.

Gmail'a gelen her şeyden korkmana gerek yok dikkatede almanada gerek yok tıklama yeter.

Geçen Instagram'a girmek için VPN indirdim(çok araştırmadım). Akşamına bir e-posta geldi +18 siteye kaydoldun ifşan var falan diyor (herhangi bir siteye girmedim/kaydolmadım). Telefon numaramı da yazmışlar durum ciddi midir? Dikkate alınır mı?

Telefon numaranız, kimlik bilgileriniz, e-posta adresiniz panelle bulunabilir. Şifrenizi bulmadıkları sürece korkmayın. Muhtemelen sahte bir oltalamadır engelleyin ve geçin.

Geçen Instagram'a girmek için VPN indirdim(çok araştırmadım). Akşamına bir e-posta geldi +18 siteye kaydoldun ifşan var falan diyor (herhangi bir siteye girmedim/kaydolmadım). Telefon numaramı da yazmışlar durum ciddi midir? Dikkate almalı mıyım?
Yani şu devirde "Yayınla kardeşim videoyu, göreceklerinden korkma, komisyonumu da unutma" diyebilirsin gerçekten bir videon yoksa*... da sen VPN'i nereye indirdin ve ne indirdin onu belirt, belki başka şeyler vardır arkasında.

* Varsa o da artık sana kalmış tabi.

Hocam engelleyin bu mailler çoğu kişiye geliyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı