Dolandırıcıdan para almak sorun çıkartır mı?

Hocam 50TL ile ne yapacaksınız? Banada böyle şeyler geliyor ben 50TL için adamların verdiği görevleri yapmam şahsen.
Konuda sorumdan çok bu mesaj tartışılmış . O yüzden cevap vereyim. Yani hocam 2 dakikadan kısa sürede 50 tl kazanma şansı verilse bence siz de kabul edersiniz, aynı sebepten ben de kabul ettim öğrenciyiz sonuçta ihtiyacımız oluyor. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim tekrar sorayım, başıma bir şey gelmez diye düşünüyorum, sizce sıkıntı çıkar mı?

Beyler banada Şili'den mesaj attılar kabul ettim telegram dan fragman izlettirdiler sonra bi sinema sitesinden bilet aldırtırdılar verdikleri parayla 1-2 gün yaptım 210 tl istediler attım 270 geldi 510 attım 700 küsür geldi böyle yaptım bir kaç kere toplamda 800 fln kazandım en son 1200 atın dediler attım maaşlı çalışan oldunuz artık dedi sonra 8000 maaş vercekler miş biranda 7990tl bi ibana atmamı istediler bende atmadım okadar yoktu olsada atmazdım galiba orda dolandırılıcaktım olan benim 400e oldu attığım parayı atın diyorum görevi tamamlamanız gerekiyor diyo

Hocam ilk defa yapmıyorum ben bunu geçenlerdede attılar bana 300 aldım para vermeden çıktım kanallarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…