Konudan bağımsız: Bilgisi olan varsa ben davayı 2018'de açtım. Yaklaşık 3 sene sonra 2021 yılında bana kaptırdığım 500TL'yi attığım IBAN sahibi, geri 500TL olarak atmıştı. Ben de dava sonuçlandı ve paramı geri aldım diye düşündüm, üstüne gitmedim. Bunun üzerinden de 2 yıl geçti, birkaç ay önce kadar müşteki olarak 2024 Mayıs ayında çağırılıyorum. Benim 2021 yılında teslim aldığım 500TL (hesabıma gelen.) herhangi bir şey ifade ediyor mu? Bana 500TL atan kişiyi mi beyaza çıkarıyor yoksa? Davanın gidişatı üzerine etkisi var mı? Bana gelen tebligat kağıdında şüpheli olarak 3 adet şahsın bilgileri yazıyor sırasıyla. Bana parayı gönderen dahil. Yani olaya dahil 3 kişi var. Dolandırıcı, Sahibinden hesabının açıldığı telefon numarasının sahibi ve paranın gönderildiği bir diğer kişi. Paranın gönderildiği kişi de dümenden bir bahane sebebiyle gelen parayı "Dolandırıcı" diye bahsettiğim kişiye teslim ediyormuş. Belirtmem gerekiyor ki bu üç şahısta Zonguldak doğumlu. Benim tek merakım bana şikayet üzerinden birkaç sene sonra gönderilen dolandırıldığım tutarın tekrar hesabıma yatırılması sonrası benim bunu bir yere bildirmem gerekir miydi? Bana gerekmediği düşüncesi geldi, o yüzden uğraşmadım. Her gün dolandırılmıyoruz sonuçta. Net bir bilgisi olan var mı?