Steam Dolandırıcılık banı nasıl kaldırılır?

benimoRRR

Centipat
İyi günler cher gün olduğu gibi hesabıma giriş yapıp CS oynayakcaktım ve anlamadığım bir şekilde dolanrıcılık adına hesabımın topluluk banı yediğini gördüm CS'ye girdiğim de "hesap kilitli" yazısını görüyorum ve oyunu oynayamıyorum kasalarım var satamıyorum takaslıyamıyorum hiçbir şey yapamıyorum.
Tam 4 tane destek mesajı yazdım 22 Haziran'da 24 Haziran'da 25 Haziran'da ve son olarak 29 Haziran'da mesaj yazdım ama geri dönüş yapmadılar.

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    2.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 104
  • 3.jpg
    3.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 90
  • 4.jpg
    4.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 90
@392578 @buzdolabi102 arkadaşı suçlamak yerine keşke sorununu çözmeye çalışsanız... Konuyu hortlatmaya çalışmayın.

Destek ekibine yazmaktan başka şansınız olduğunu düşünmüyorum kanıtlarla ve dolandırıcılık için kullanılmadığına dair uzun bir metin ve ekran görüntüleriyle destek ekibine yazmalısınız.

Bir arkadaşımda bu sebepden ban yemişti ama desteğe yazınca yanlış hatırlamıyorsam 1 ay gibi bir süreye düşürmüşlerdi.
Hocam sizce biri hesabı geçirsin diyelim hesaptaki her şeyi satar kendine aktarır. yani biri ele geçirip niye birini dolandırsın.

İyi günler cher gün olduğu gibi hesabıma giriş yapıp CS oynayakcaktım ve anlamadığım bir şekilde dolanrıcılık adına hesabımın topluluk banı yediğini gördüm CS'ye girdiğim de "hesap kilitli" yazısını görüyorum ve oyunu oynayamıyorum kasalarım var satamıyorum takaslıyamıyorum hiçbir şey yapamıyorum.
Tam 4 tane destek mesajı yazdım 22 Haziran'da 24 Haziran'da 25 Haziran'da ve son olarak 29 Haziran'da mesaj yazdım ama geri dönüş yapmadılar.
Destekten başka çareniz yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı