Alazzzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 512 Çözümler 3 14 Nisan 2023 #21 enesv9m dedi: Satın alım yaptım, dolandırıcılıktan ban yedim. Eki Görüntüle 1739417 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BU videodaki gibi olmuş olabilir bu tarz yorumlarınız varsa silin.
enesv9m dedi: Satın alım yaptım, dolandırıcılıktan ban yedim. Eki Görüntüle 1739417 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BU videodaki gibi olmuş olabilir bu tarz yorumlarınız varsa silin.
enesv9m Decapat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 213 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 14 Nisan 2023 #22 Arkadaşlar banım açıldı sonunda yardımlarınız için sağ olun. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 416,6 KB · Görüntüleme: 115
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 15 Nisan 2023 #23 enesv9m dedi: Arkadaşlar banım açıldı sonunda yardımlarınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sebebi neymiş?
enesv9m dedi: Arkadaşlar banım açıldı sonunda yardımlarınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sebebi neymiş?
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 317 Çözümler 1 26 Eylül 2024 #24 enesv9m dedi: Arkadaşlar banım açıldı sonunda yardımlarınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim nasıl çözdün yardımcı olur musun?
enesv9m dedi: Arkadaşlar banım açıldı sonunda yardımlarınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim nasıl çözdün yardımcı olur musun?
enesv9m Decapat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 213 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 26 Eylül 2024 #25 eraygsgs dedi: Kardeşim nasıl çözdün yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Kart numaralarını Steam desteğe gönder.
eraygsgs dedi: Kardeşim nasıl çözdün yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Kart numaralarını Steam desteğe gönder.