Bende mobil ödeme ile yanlışlıkla LoL için iki defa RP almıştım. Durumu anlattım ancak gelen mesaja EVET yazdığım için elektronik imza olarak kabul ediliyor o yüzden iade falan kabul etmediler. Haklılarda
Hukuk falan çok zor mahkeme falan gideri olursa bu giden para kadar daha gider tam batarsınız.(bu tip mahkemelere para alınıyor mu bilmiyorum harç bedeli falan)
Bende öyle düşünüyorum yani şu an birkaç arkadaşıma sorduğumdada aynı buna kananlar var ya okuman yazman yok mu bir düşünsene oku ne yazıyor bir de instaları çalma stiline bak e posta ekletiyor bunu ekle puanını sorgulucaz diye instasına ekletiyor e postayı öylelikle çalıyor üstüne bu kişinin potansiyel olarak gördüğüm yaptığı kişilerin hepsi kız aralarında erkek görmedim.
Büyük ihtimal bu çevreden biri çoğu kişiyi tanıyor kızlar arasında arkadaşlığı bildiği için kızlara yöneliyor bir de indirim deyince bildiğiniz gibi kızlar direk yöneliyor ama yani devlet bunla ilgili iş yapıyor ama bu kişilere yönelik yaptırım yapması lazım
Bana saçma gelen şey ise Vodafone'nun bunla alakalı hiçbir şey görememesi satın alımın nereden yapıldığı elimizde olan tek şey PUBG Mobile'dan alındığı normalde bunların alım referans kodu oluyor Google Play'ı gözüküyor olması lazım ama yok.