Dolandırılabilir miyim?

Erdemtgl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Thrustmaster F430 FFB direksiyonumu sahibinden Param Güvende üzerinden satışa çıkardım alıcı da buldum fakat icimde bir korku kaldı alıcıdan video istedim fakat eğer atmazsa bu yazıları delil olarak kullanabilir miyim?
PTT de tutanak da tutunmayı düşünüyorum.

Hep duyduğum bir şey: Letgo ile sat, Param Güvende ile ürün satın al. Adam senin ürününe bir şey yapıp sana geri gönderebilir Param Güvende ile.

Siz kargoyu paketleyip gönderirken video kaydı aldınız mı? Diğer türlü biraz zor.

Hep duyduğum bir şey: Letgo ile sat, Param Güvende ile ürün satın al. Adam senin ürününe bir şey yapıp sana geri gönderebilir Param Güvende ile.

Kişi ürünün fiyatını ödedi ama kargoya vermedim iptal etmeli miyim?

Siz kargoyu paketleyip gönderirken video kaydı aldınız mı? Diğer türlü biraz zor.

Daha göndermedim hocam. Tutanak tuturucam PTT de ürünle ilgili.

Siz yine de kayda alın paketlerken ve gönderirken.

Hiçbir hakkın yok. Bozuk deyip eskisini gönderebilir. Tutanak gibi bir şey yapmıyorlar sadece üründen eminsen ürünü teslim aldıktan sonra 1 gün içinde sahibindene 1 hafta içince tüketici haklarına başvurmak gerek çok uzun iş yani.

Pufff iptal etsem olur mu kargo ya vermeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…