İtiraz etmene, tartışmana gerek yok artık. Sen de ileride şu yaşadığın olaya bakıp kendinle dalga geçeceksin emin ol. Herkes hayatının bir döneminde güzel kazık yemiştir.
Zaten durumum olmadığından falan açmadım konuyu bıçak okul harçlıklarımla 1 ayda biriktirip aldığım bir bıçaktı en azından adam banlansın veya geri alabiliyorsam alayım mantığıyla açmıştım. Yine de tavsiyeleriniz cevaplarınız için teşekkürler.
Soğuk su içmek yerine millete sataşma . Ayrıca bıçağı satıyorken böyle bir yönteme kandıysanız aslında satıcı olduğunuz için önce parayı almanız gerekirdi. Eğer durum farklı ise bilemiyorum. İyi akşamlar.
Zaten durumum olmadığından falan açmadım konuyu bıçak okul harçlıklarımla 1 ayda biriktirip aldığım bir bıçaktı en azından adam banlansın veya geri alabiliyorsam alayım mantığıyla açmıştım. Yine de tavsiyeleriniz cevaplarınız için teşekkürler.
Rica ederim, yok giden gitmiştir aksine denk gelmedim. Bundan sonrası mucize olur, sen yine başına geleni Steam Destek'e yazabilirsin diğerlerinin dediği gibi belki elemanı banlarlar.