Dolandırıldım ne yapmalıyım?

Benzer bir duruma düşmüşsünüz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

gittiğimde ilgilenirlermi telefon numarası belli ama avukat ücreti falan benim ona verdiğim paradan daha fazla tutar dige düşünüyorum ve itiraz ederse haklı çıkabilir çünkü ibanına vs. göndermedim parayı malesef innal satın aldım innalın fotoğrafınj ona attım oda kendi hesbaına geçirdi yani o kendisi yatırmış gibi gözüktü birde erkek olup olmadığını bilmiyorum belkide kızdı

Buraya bu konuyu açabilecek kadar bilinciniz yerinde ve bu numarayı yediyseniz geçmiş olsun. Bir de mesajı okurken kız olarak tanıttı dediğinizi gördüğüm gibi üzülme duygusu koşarak uzaklaştı içimden.

Şimdi buradan duyar kasacak arkadaşlara sesleniyorum. Bir insanı tanımadan, görüşmeden, bir şeyler paylaşmadan sizden para istiyorsa ve siz de istediğini yapıyorsanız, kusura bakmayın en yakın arkadaşım dahi olsa üzülmem. Müstehak derdim ama demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…