Dolandırıldım, ne yapmalıyım?

Altta şu başlığı gördüm. Böyle bir şey olabilir. Belki başkasının kimliğini vs. bilgilerini kullanmıştır. Babası bile olabilir bu kişi. Uğraş hocam. Bırakma.

Dava açıp her gelişmeyi burada güncelleyerek adrenalin seviyemizi yüksek tutmalısınız. Ava giderken avlanan insanlar resmen heyecanlandırıyor beni..

Önce ekran görüntüleri alıp, farklı bir numaradan (istersen iletişime geçebiliriz, farklı bir numara olarak kendim yazabilirim)sildiği bilgileri gösterip,"dava açacağını" ve işi adliyeye taşıyana kadar da herhangi bir uzlaşmaya varmayacağını söylemelisin. Okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar paranı geri iste falan diyor ama bana göre bu bencillik. Bu adam sizden önce birine yaptı mı bilemeyiz lakin sizden sonra başkalarına yapacağı da kesin. Hırsızlığın, dolandırıcılığın bir fırt alması olmaz. Sizin kendinizi kurtarmanız WP+ kullanıyor olmanız gibi bir şansa denk gelmiş. Aynı şansa sahip olmayan başka insanların emeğini hakkını korumak, piyasadan bir dolandırıcıyı daha kaldırma şansınız var. Yerinizde olmak isterdim.

Böyle insan çok var malesef. Her yerde söylenir ürünü görmeden para vermeyin ama yinede verebiliyoruz. Dava olayına gelince çok uzun iş ne kadar paranız gitti?

İstersen başkasının kimliği olsun pek farketmez sonuçta WP numarası var elinde. Direk avukat ile görüşüp dolandırıcılık davası açın.

Kafire gününü göster!

Hattını çıkardı galiba whatsappınıda kapattı ama peşini bırakmayacağım.

Dava aç çocuksa falan korkar pes eder

Ama ilk önce dava açacağını söyle belki geri verir korkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…