Dolandırıldım Yazıklar Olsun!

ilk önce polise git o zaman olacak gibi değilse en kısa sürede cimere şikayet et. Çok fazla bekleme en kısa sürede polise git, akrabalarla falan uğraşma. Siciline işlensin bu işlerde no mercy

Zamanında bir sürü mesaj gelmişti "Kendisini polis, savcı, avukat, hakim, asker olarak tanıtan kişilere güvenmeyiniz" tarzında. Polise gitmek işinizi görücektir, zaten FBI gibi adamın neredeyse her bilgisini bulmuşsunuz.

ilk önce polise git o zaman olacak gibi değilse en kısa sürede cimere şikayet et. Çok fazla bekleme en kısa sürede polise git, akrabalarla falan uğraşma. Siciline işlensin bu işlerde no mercy
Ben aslında biraz çekiniyorum babam da duymasın istiyorum. Direkt ailelerini deyip ondan sonra polise gitsem daha can yakıcı olmaz mı? Ayrıca kolay mı sicile işleme?

Resmiyete dökülmesinden niye çekiniyorsunuz, babanız biraz size kızacak yapcak birey yok. Konuda paramı istemiyorum, adamın süründürülmesini istiyorum diyorsunuz. Velev ki konuşarak hallettikten sonra adam bu olayın neresinden ders çıkarsın.

Hiç kimseye mesaj atıp derdini anlatmaya çalışma bana kalırsa. O kişilerin konudan haberdar olma olasılığı zaten var. Haberdar olmasalar bile umursayıp sana faydası olacak şekilde konunun üzerine düşme ihtimalleri maalesef çok düşük bir ihtimal ki üstelik içlerinden birinin cevap verip olayın bir konuşmaya dönmesi de senin devamlı olayları kafanda tekrar etmene neden olacak ve seni yoracaktır. Kendini mental olarak yormanda, "aileme rezil oldum" diye kendine gereksiz yere yüklenmen kadar yanlış . Git savcılığa şikayetini yap güzelce bir kaç yıl sürecek olsa da nasıl olsa bir sonuç alacaksın. Geçmiş olsun.

Akrabalarına mesaj atmanız bir yerden sonra sizi haklı durumdan haksız duruma düşürebilir. Hiç bir şey demeden ve fazla vakit geçirmeden mutlaka şikayet etmelisiniz. Elinizde yeterince kanıt vs. bulunduğu için yüksek ihtimalle haklı bulunacaksınızdır zaten. Bu durum illa ki aile içinde duyulacaktır aynı zamanda rezil etme isteğinizde otomatik olarak gerçekleşecektir. Açık konuşmak gerekirse babamın ailemin karşısına hırsızlık veya dolandırıcılık adı altında çıkmak en son isteyeceğim şeylerden biridir. Yaşamaktan değil yaşatmaktan dolayı.

Herkese güvenmemek lazım. Amcanızın oğlu değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…