İlk ben başlıyorum Letgo'dan 2.el bir laptop buldum ilk kez alıyorum bilen birisi ilgilenmedi bende kendi kafama göre almaya gittim alırken bir internet kafeye gittik sorunsuz açıldı bende aldım eve geldim. Açılmıyor sonradan çaktırmadan bir tanıdığımız açtı kasasını. Hep kola dökülmüş vs kapattık ellemeden.2.el olunca da geri almasa ne yapabiliriz diyoruz akrabam var 2 tane biri avukat biri polis arattık konuştuk vs geri aldı böyle bir anımdır.
Hiç dolandırılmadım. dermişim. bir kere dolandırıldım o da kardeşime Minecraft Premium hesap alacaktım çok pahalı olduğu için ucuz satan sitelerden aldım 1 hafta sonra gitti hesap ama 7 TL bir şeydi o yüzden pek takmadım.
Ucuz premium Minecraft hesabı alacaktım. 20 liraydı. Kartıma attım parayı ve sonra sitedeki hesabıma parayı yatırdım. Ama para hesabımda gözükmemişti. Zaten sitenin güvenilir olmadığını sonradan anladım, bir daha da uğraşmadım.
Benim dolandırılma değil de şöyle bir anım vardı:
Robloxta murder mystery 2 oyununda biri katil olmuştu. Ve katil ALT+F4 yapın %100 katil olunuyor demişti bende ALT+F4 çekmiştim.
İnternetten ilk defa alışveriş yaparken 7000 liramı kaptırdim. Birkaç işlemden sonra paramın Kıbrıs'ta bir adını yazarsam banlanacağım bir yerde olduğu çıktı. Banka geri parayı ödedi. Ne enayimişim ya.