Yıllar yıllar önce Minecraft'ta açtığımız sunucumuzda kazandığımız paralarla gidip 5 ortak kendimize premium hesaplar almıştık, dolandırılacağımızı ve bu hesapların aylar, haftalar sonra çalıntı kredi kartlarla alınmış hesaplar olduğunu biliyorduk ama yine de almıştık. Sonra birkaç güvenilir site çıktı, oralardan aldık, onlar da bir süre sonra patladı.
Bir diğeri; yaklaşık 9 yıl önce FunnyMt2 adlı bir pvp sunucuda oynuyordum, o zamanlar yaş da küçük tabi bir şeylerin farkındayım, saf değilim ama eşyaların güzelliği beni benden alıyor. Altın Büyücü Kılıcı diye altın sarısı bir kılıç vardı, edit (over-powered) bir eşyaydı. Adamın biriyle anlaştık, ben telefondan kontör şeklinde para gönderecektim, o da kılıcı verecekti. 10 TL gönderdim, adamda tık yok. Dedim itemim nerede? 5 TL daha gönder dedi. Gönderdim. Yine vermedi herif! 15 TL daha gönder dedi. İşte o zaman tufaya düştüğümü anladım. Dedim Allah belanı... Bu da böyle bir anımdır, gerçekten çok üzülmüştüm. Böyle bir hayal kırıklığı yok o derece. Dönüp baktığımda ise, derdini seveyim diyorum Ege, derdini...
Sanırım gerçek hayatta dolandırılmadım.