Dolandırılma anım

Ben olayı birazcık gözden geçirdiğim zaman şu sonuca vardım kişinin telefonu açmamış olması ben son aramadaki olaydan bahsediyorum şu an birisiyle konuşuyor olması yani anlayacağın kişi birazcık şeye güvenmiş güvenmiş demeyeyim de planlı yapmış her şeyi diyeyim.

Ama ben bu WhatsApp konuşmalarını falan hep verdim savcılığa fakat savcılıkla anladığım kadarıyla hiç ilgilenmemiş okumamış bile çünkü bana iddia ettiği verdiği laptop GTX 1050 ekran kartına sahip bir reklam fakat bununla ilgili hiçbir konuşma geçmiyor WhatsApp'tan ve bana teslim ettiğini söylediysem hiç bulunmadım ben o ayda öyle bir saçmalık var işte.

Bende yaşadım aynı durumu benim eski konularım da vardır. Parayı alamadım ben savcının umrunda olmadı. Adam hala piyasa da numarası da aktif.
Benimkisi de öyle olay hala sonuçlanmadı ve kişi hala ınstagram'dan sahibinden.com'dan hala ürün satışı yapıyor şaka gibi.

Adam Saul Goodman çıktı mübarek. Geçmiş olsun.
Planlamış desek daha doğru olur.

Mağaza hariç ikinci el alınmaz.

Yani ne yazık ki öyle yıllar geçti ben parayı bir şekilde çıkardım o zaman bozuk kart alıp 400e toplamada 500 masraf yapıp 2500e satarak yeni kart almıştım , ondan o para çıkar orası kesin size de bir şekilde gelir inşallah.

Çok haklısın ama sesli şekilde yazdığım için noktalama işaretleri koyamıyor onu hemen düzelteceğim benim için asıl şaşırdığım kişi bu kadar hani dinden falan bahsedip dini bile kullanması ne bileyim ya çok değişik geldi bana telefonla konuştuğumuzda hani bayağı bir güven vermişti oysaki bana neyse.

Çok teşekkür ederim güzel temenniler için.

İşsiz gibi oturdum okudum hepsini. Bunu yapacağım sırada kitap okusaymışım dünyanın en çok okuyan ergeni olurdum. Geçmiş olsun.

Mesela biri benden RX 6600 aldı bu forum profilimi attım adam güven olarak kabul etti. Aldı yani

Mağaza hariç ikinci el alınmaz.

Bu biraz genel bir konuşma oldu. Herkes dolandırıcı diye bir şey yok sonuç olarak. Güzel puan değerlendirmesi almış satıcılardan satın alabilirsiniz veya param güvende tarzı alıcıyı koruma odaklı servisler kullanabilirsiniz.

Hocam okumaya üşendim geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…