Dolandırılma anım

Olsun internette olanların içi araştırılmıyor belki farklı bir şey yazar sen yıllar sonra anlarsın

İşsiz gibi oturdum okudum hepsini. Bunu yapacağım sırada kitap okusaymışım dünyanın en çok okuyan ergeni olurdum. Geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 1749594

Sizi tebrik ediyorum demek ki ilginizi çekmiş bayağı ama en azından siz de ders çıkartın bence herkese güvenmeyin mesela.

Hocam okumaya üşendim geçmiş olsun.

Noktalama işaretleri ve paragrafları düzelttim biraz daha az sıkıcı bir durum haline getirdim şimdi okuyabilirsin eğer istersen gerçi okumasan da olur boş ver bomboş bir konu aslında teşekkür ederim yine de.

Hocam okudum da birincisi, test yaptırmak en doğal hakkınız. Demek ki bu laptopta bir sorun varmış ki test yapılmasına kızmış. Peki hocam şu an adam laptopu da parayı da alıp kaçtı değil mi?

Noktalama işaretleri ve paragrafları düzelttim biraz daha az sıkıcı bir durum haline getirdim şimdi okuyabilirsin eğer istersen gerçi okumasan da olur boş ver bomboş bir konu aslında teşekkür ederim yine de.

Şu an okudum tekrar geçmiş olsun hocam.

Hocam okudum da birincisi, test yaptırmak en doğal hakkınız. Demek ki bu laptopta bir sorun varmış ki test yapılmasına kızmış. Peki hocam şu an adam laptopu da parayı da alıp kaçtı değil mi?

En son savcılığa verdim ve dediğim gibi karşı savunma yazmış, bana laptopa teslim edip parasını aldığına dair fakat ben hiçbir şey teslim almadım, hatta kişiyle buluşmadık bile hiç. En son bir konumumun araştırılmasını istedim çünkü kişi, sincan bölgesinde verdiğini iddia etmiş ben de telefon kayıtlarımın araştırılmasını istedim konum olarak, çünkü madem orada buluşacağız benim orada konumumun çıkması lazım telefondan. Son olarak bu şekilde bir dilekçe yolladım itirazı olarak daha hala sonuçlanmadı bakalım bekliyoruz, bekleme aşamasındayız hala. Yani günümüz parasıyla hesaplasak herhalde bir 9,9 buçuk bin TL'ye falan tekabül ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…