Dolandırılma anım

Hepsini okuyamadım ama geçmiş olsun bende ilk dolandırılma anım ATM önünde bir ablayla konuşurken olmuştu.

Hepsini okuyamadım ama geçmiş olsun bende ilk dolandırılma anım ATM önünde bir ablayla konuşurken olmuştu.
Teşekkürler sana da geçmiş olsun ama bir türlü geçmiyor işte geçemiyor daha doğrusu. Neredeyse 2'yi 3 yıldır süren bir saçma sapan mücadele.bir sonuca ulaşamadı.

Tamam o zaman banka kısmına gerek yok ben bu kısmı kaçırmışım. O zaman dilekçede şunu belirtin. Eğer para konusunda eksik olduğu için bu şekilde iddiada bulunuyor ise tarafıma hangi yol ile bildirimde bulunmuştur.Bunun kayıtlarının size ve tarafıma sunulmasi ve ürünün teslimi sırasındaki önceki yazdığım şeyleri belirt. Kolay gelsin geçmiş olsun.

Arkadaş sanırım dolandırılmış.

Biraz sıkıntı olay geçmiş olsun.

Hocam geçmiş olsun. Para gönderirken açıklama kısmına detayları yazmayı asla ihmal etmeyin. Ben ikinci el alışveriş yaparken Param Güvende sistemini kullanıyorum. 150,200 TL daha fazla veriyorum ancak alıcı olarak kendimi güvenceye almış oluyorum. Malum dolandırıcı çok.

Senin tek hatan, elinde olmayan bir ürün için adama para vermen

Senin tek hatan, elinde olmayan bir ürün için adama para vermen.

Haklısın ama orada güvenmek istedim. Cunku iki taksit yapacaktik adamda belki ikinci taksiti göndermez diye dusunmesin, güvensizlik olusmasin diye o şekilde yapmıştım.

Finansbank'ın ATM'sinden yatırdım, orada açıklama kısmı çıkmıyor.

Bence taksit olayını satıcı ile yapmak yerine, aile veya arkadaşlar yada banka ile yapmanız daha iyi olurdu. Kredi çekip bankaya ödemek yada borç almak dediğim.

Üstünede 3.cü parti korumalar ile ürünü alırdınız, sıkıntı olursada para herzaman havuzda olurdu. Finansbank sıkıntı ediyorsa da gidip başka bankaya parayı yatırırsınız, sonuçta komisyon filan almıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…