Dolandırılma anım

Senin gibileri direkt engellerim sahibindende paran yoksa almayacaksın bekleyeceksin milyon TL'lik ilan koyuyoruz yok altın vereyim yok şukadar peşin vereyim kalanı senet yapalım saçma sapan teklifler mal belli fiyatı belli gücün yetmiyorsa yazmayacaksın hiç dediğim gibi dolandırılmayı hak etmişsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen o site üzerinden kendi yaşadığın sorunları dahil ederek benim olaya sonuç çıkarma, ayrıca kardeşim o zaman sen mağaza yada siteden oradan da taksitle ürün alma olur mu, nasıl olsa ürünün fiyatı belli direkt satın al o zaman, çok saçmalıyorsun çünkü mağaza ya da sahibinden'den satın aldığın zaman senin az önce yukarıda yazmış olduğun yazıları yutmuş yalamış oluyorsun afiyet olsun sana.

Ülkede çok fazla dolandırıcı, hırsız ve onursuz var, ben sadece temkinli olun işinizi garantiye alın, tekrardan dolandırılmayın diye dedim.
Yoksa benimde işime gelir gözüm kapalı 2.el ürün almak, ama ne yapalım tokatçı herkes.
Suçluyu bulsan bile adalet düzgün işlemiyor üstüne, enazından başımıza birşey gelmesin.

Aga bu ne ilk cümleden sonra koptum çok uzun aaaa.

Hocam sanırım dolandırılmışsınız.

Bari yakalayıp 3000 tllik dayak atsaydın

Yazım yanlışları ile bayılıp, ayılarak okudum

Yazım yanlışları ile bayılıp, ayılarak okudum.

Ölmediyseniz eğer sorun yok çünkü son kısmı okumamışsınız sanırım, sesli bir şekilde yazıya döktüğümü yazmıştım. Ayrıca yazım yanlışlarını noktalama işaretlerinden kaynaklı sorunların olabileceğini zaten söylemiştim. Ama keşke siz bu bilgiyle bir edebiyat öğretmeni falan olsaymışsınız harcanmışsınız gibi geldi bana biraz bu kadar ince noktalara baktığınıza göre. Üstelik cümlenin sonuna da nokta konur bu arada,bilginiz olsun.

Bari yakalayıp 3000 tllik dayak atsaydın
Vallahi bilmiyorum ki 3000 TL'lik dayağa, dayanabilir miydi bilmiyorum.

Bari yakalayıp 3000 TL'lik dayak atsaydın.

Vallahi bilmiyorum ki 3000 TL'lik dayağa, dayanabilir miydi bilmiyorum.

Laptopun problemi ne şimdi?

Laptopun problemi denen bir şey yok, yani o 3000 TL karşılığında, bana laptop verdiğini iddia ediyor. Sorun bu.

Laptop 6000 değil miydi zaten 3000'e almışsınız ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…