OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.674 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 10 Temmuz 2024 #11 ŞEMPANZE SEVER dedi: Eki Görüntüle 2247781 Vay be yılların bankası domain i geçen sene almış ve sadece mailler için nameserver ayarlamış Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı mı yani? Domain falan hiç anlamam da.
ŞEMPANZE SEVER dedi: Eki Görüntüle 2247781 Vay be yılların bankası domain i geçen sene almış ve sadece mailler için nameserver ayarlamış Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı mı yani? Domain falan hiç anlamam da.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 10 Temmuz 2024 #12 OnePC dedi: Dolandırıcı mı yani? Domain falan hiç anlamam da. Genişletmek için tıkla... Bayağı dolandırıcı hocam.
OnePC dedi: Dolandırıcı mı yani? Domain falan hiç anlamam da. Genişletmek için tıkla... Bayağı dolandırıcı hocam.
ŞEMPANZE SEVER Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 175 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #13 OnePC dedi: Belkş bankanın amacı budur. Yani Param Güvende gibi hizmet veriyordur. Bankayla nasıl iletişime geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi iletişim maili yok orijinal bankanın. OnePC dedi: Dolandırıcı mı yani? Domain falan hiç anlamam da. Genişletmek için tıkla... Hemde bayağı bayağı
OnePC dedi: Belkş bankanın amacı budur. Yani Param Güvende gibi hizmet veriyordur. Bankayla nasıl iletişime geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi iletişim maili yok orijinal bankanın. OnePC dedi: Dolandırıcı mı yani? Domain falan hiç anlamam da. Genişletmek için tıkla... Hemde bayağı bayağı
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.534 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #14 Bence konuyu kapatın dolandırıcı olduğu belli zaten sonra gelip, dolandırıldım laaaa demeyin.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.674 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 10 Temmuz 2024 #15 volkankelebek dedi: Bence konuyu kapatın dolandırıcı olduğu belli zaten sonra gelip, dolandırıldım laaaa demeyin. Genişletmek için tıkla... Gönderir miyim bu adama. Göndermiyorum diyorum ama parayı yatırdım diyor. Para bana geldi mi hayır dedim. Daha yazma o zaman dedim.
volkankelebek dedi: Bence konuyu kapatın dolandırıcı olduğu belli zaten sonra gelip, dolandırıldım laaaa demeyin. Genişletmek için tıkla... Gönderir miyim bu adama. Göndermiyorum diyorum ama parayı yatırdım diyor. Para bana geldi mi hayır dedim. Daha yazma o zaman dedim.