Dolandırılma durumuna karşı ne yapılmalı?

siyam

Femtopat
Bugün motorla gidiyordum, fren teli koptu hemen en yakın petrole çektim en sağda tamir edeyim dedim hemen bir tane adam geldi önce telefondan birini aramamı istedi aradım (iyi niyet suistimal) sonra benden çarşıya götürmemi istedi (iyi niyet suistimal 2) neyse götürdüm sonra gel dedi senin motorunu tamir edeyim dedi 100 liraya iyi tamam dedim sonra beni şehir dışına çıkarttırdı bir ambarda, kaportadan 2 tane vida sıktı ki tamirde edemedi, benden tam 800 TL aldı, vermeyeciğimi söylediğimde 2 tane tokat çakmakla tehdit etti. Ben de verdim çünkü tenha bir yerdi kaçmam imkansızdı orada rahat dayak yiyebilirdim kimse yoktu, motor 10 15 basıyor idi yahu arkadaşlar bu belalar neden beni bulur anlamıyorum yahu ne güzel yardım ediyorum adama adam gelsin beni kazıklasın bu ne biçim dünya arkadaşlar. Durduk yere 800 TL gitti cebimden yazık günahtır ya bir daha tanımadığım kimseye ağzımı bile açmayacağım aynı diğer insanlar gibi direk yoluma devam edeceğim ya da tersleyeceğim. Bu nedir ya nasıl bir memleket arkadaş. Çok zoruma gitti evini ve telefon numarası var bende yarın sizce gidip ne yapayım dayak yemeyi göze mi almalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam telefon numarası varsa hiç zora girmeden dava açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…