azra yurdusever Decapat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2023 #1 Dolap bakiyem var fakat nasıl bakiyem ile alışveriş yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 17 Nisan 2023 #2 Dolap ve Trendyol bakiye özelliğini kaldırdı diye biliyorum, tutarın size iade edilmiş olması lazımdı.
Dolap ve Trendyol bakiye özelliğini kaldırdı diye biliyorum, tutarın size iade edilmiş olması lazımdı.
azra yurdusever Decapat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2023 #3 fatsaordu dedi: Dolap ve Trendyol bakiye özelliğini kaldırdı diye biliyorum, tutarın size iade edilmiş olması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Evet kaldırılmış, sadece öne çıkarma satın alabiliyormuşuz bir de hesabımıza aktarabiliyormuşuz istediğimiz zaman. Çok sağ olun.
fatsaordu dedi: Dolap ve Trendyol bakiye özelliğini kaldırdı diye biliyorum, tutarın size iade edilmiş olması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Evet kaldırılmış, sadece öne çıkarma satın alabiliyormuşuz bir de hesabımıza aktarabiliyormuşuz istediğimiz zaman. Çok sağ olun.