Dolap ban kaldırma

polii

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, dolap uygulamasında yaklaşık 500 satışlı hesabım kapandı evdekide dahil kimsenin telefonundan herhangi bir hesaba giriş yapamıyorum ne yapmalıyım kaldırma şansım var mı? Telefonu fabrika ayarlarına cevirsem duzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın kapanma gerekçesine ilişkin bir fikriniz var mı? Konudan sebebi bildiğinizi anlıyorum. Sebebe bağlı olarak fikir verilebilir.

Hesabın kapanma gerekçesine ilişkin bir fikriniz var mı? Konudan sebebi bildiğinizi anlıyorum. Sebebe bağlı olarak fikir verilebilir.

Tişört satış mağazam vardı absolut vodka baskılı bir tişörtü sattığım için yasaklı ürün satışından ban yedim uzun süre yazsamda saçma cevaplar verdiler şimdi ise mesajlarıma bakmıyorlar acaba konuşmak için bir numaralari var mı o kadar arasamda bulamadim.

@polii şöyle bir şey buldum: Dolap Platform Kuralları.

İlk yapmanız gereken sizi yasaklarken buradaki usullere uyulup uyulmadığını kontrol etmek. Akabinde e-mail, KEP, noter kanallarından ulaşmayı denemeniz daha sağlıklı olabilir. Alternatif olarak Trendyol üzerinden Dolap yetkililerine ulaşmaya çalışmayı deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:

İnceledim fakat burada alkol gibi şeylerin satışı yasaklanmis benim sattığım üstünde alkol resmi olan bir tisorttü e mailden şu an bakmiyorlar noter ve kep hakkında biraz bilgi verir misin ne olduğunu bilmiyorum.

@polii noter kanalı ile bir dilekçe yazarak Dolap firmasının yasal adresine talebinizi gönderebilirsiniz ancak bu gibi durumlarda yapıldığına pek şahit olmadım, yine de bu iletişim için bir yol. KEP için detayları linkten inceleyebilirsiniz.

İnceledim fakat burada alkol gibi şeylerin satışı yasaklanmış.
Benim de iletme sebebim bu, usullere uyulup uyulmadığını anlayıp ona göre hareket etmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…