A AdnanBey01 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Dolap üzerinden kasa satmak istiyorum. Kargo olarak maksi paketi seçtim. Kasayı kargo şubesinde mi paketlemek gerekiyor anlamadım.
Dolap üzerinden kasa satmak istiyorum. Kargo olarak maksi paketi seçtim. Kasayı kargo şubesinde mi paketlemek gerekiyor anlamadım.
WenLingZhou Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #2 AdnanBey01 dedi: Dolap üzerinden kasa satmak istiyorum. Kargo olarak maksi paketi seçtim. Kasayı kargo şubesinde mi paketlemek gerekiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kasayı kendin paketleyip veriyorsun ben yaptığım satışlarda öyle yaptım genel olarak, trendyol Express gel al noktasına bırakıyorum ekstra olarak.
AdnanBey01 dedi: Dolap üzerinden kasa satmak istiyorum. Kargo olarak maksi paketi seçtim. Kasayı kargo şubesinde mi paketlemek gerekiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kasayı kendin paketleyip veriyorsun ben yaptığım satışlarda öyle yaptım genel olarak, trendyol Express gel al noktasına bırakıyorum ekstra olarak.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 16 Mart 2023 #3 AdnanBey01 dedi: Dolap üzerinden kasa satmak istiyorum. Kargo olarak maksi paketi seçtim. Kasayı kargo şubesinde mi paketlemek gerekiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet öyle fakat paketlerken mutlaka video çek dolapta bazı dolandırıcılar bana yanlış ürün gönderildi vb diyerek iade alarak size başka bir ürün gönderebilirler.
AdnanBey01 dedi: Dolap üzerinden kasa satmak istiyorum. Kargo olarak maksi paketi seçtim. Kasayı kargo şubesinde mi paketlemek gerekiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet öyle fakat paketlerken mutlaka video çek dolapta bazı dolandırıcılar bana yanlış ürün gönderildi vb diyerek iade alarak size başka bir ürün gönderebilirler.