Blazkowicz1 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 8 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar PlayStation2 alacağım dolaptan. Satıcı da güvenilir birine benziyor, bayağı alım satım yapmış. Yıldızı da yüksek, sizce güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2023
Arkadaşlar PlayStation2 alacağım dolaptan. Satıcı da güvenilir birine benziyor, bayağı alım satım yapmış. Yıldızı da yüksek, sizce güvenilir mi?
Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #2 Blazkowicz1 dedi: Arkadaşlar PlayStation2 alacağım dolaptan. Satıcı da güvenilir birine benziyor, bayağı alım satım yapmış. Yıldızı da yüksek, sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet dolap güvenilir.
Blazkowicz1 dedi: Arkadaşlar PlayStation2 alacağım dolaptan. Satıcı da güvenilir birine benziyor, bayağı alım satım yapmış. Yıldızı da yüksek, sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet dolap güvenilir.
Fexed Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 10 Yer İstanbul 8 Mayıs 2023 #3 Trendyol'a ait olduğu için güvenilir.