E ENKA53 Femtopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Dolap uygulamasından telefon satacağım ama biraz şüpheliyim. Güvenilir mi? Sattığımda bir sıkıntı yaşar mıyım?
Merhaba arkadaşlar, Dolap uygulamasından telefon satacağım ama biraz şüpheliyim. Güvenilir mi? Sattığımda bir sıkıntı yaşar mıyım?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.666 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Aralık 2023 #2 Alıcı dürüstse sorun yaşamazsın alıcı kötü niyetliyse zararlı çıkarsın. Tabi burada senin de dürüst olman gerekiyor.
Alıcı dürüstse sorun yaşamazsın alıcı kötü niyetliyse zararlı çıkarsın. Tabi burada senin de dürüst olman gerekiyor.
umıtozdogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT - Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2023 #3 Dolap uygulamasının milyonlarca kullanıcısı var güvenilir fakat satacağınız kişinin güvenilir olması daha önemli.
Dolap uygulamasının milyonlarca kullanıcısı var güvenilir fakat satacağınız kişinin güvenilir olması daha önemli.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #4 Güvenilir. Ürünün fiyatını ödedikten sonra para direkt satıcının eline geçmiyor kargoyu açıp ürünün doğruluğunu ve bozuk olmadığını teyit ettikten sonra Dolap kendi himayesinden aktarıyor parayı.
Güvenilir. Ürünün fiyatını ödedikten sonra para direkt satıcının eline geçmiyor kargoyu açıp ürünün doğruluğunu ve bozuk olmadığını teyit ettikten sonra Dolap kendi himayesinden aktarıyor parayı.
Zekoo Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 9 Aralık 2023 #5 ENKA53 dedi: Merhaba arkadaşlar, dolap uygulamasından telefon satacağım ama biraz şüpheliyim. Güvenilir mi? Sattığımda bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam orada çok dolaplar dönüyor ben önermiyorum.
ENKA53 dedi: Merhaba arkadaşlar, dolap uygulamasından telefon satacağım ama biraz şüpheliyim. Güvenilir mi? Sattığımda bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam orada çok dolaplar dönüyor ben önermiyorum.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Aralık 2023 #6 Bende herşeyimi dolaptan satıyorum gayet güvenilir.