Dolap güvenilir mi?

Dolap güvenilir de satıcıların güvenilir olanlarını bulmanız gerekiyor. Arkadaşıma eski bilgisayarı için 4 adet ram sipariş verdik 4'ü de bozuk çıktı testte 60 tane hata verdi, bilgisayar sürekli mavi ekrana düşüyor. Canlı desteğe yazdığımda sipariş onaylandıktan sonra iade gerçekleşmiyor dediler. Satıcıyla görüşüp halledin dediler. Ama satıcı da kabul etmiyor.

Alıp deneyin ve siparişi onaylamayın. 1 günlük süreniz var bu süreyi geçirmemeye çalışın, yoksa iade edemezsiniz.

Güvenilir hocam sıkıntı yaşarsanız müşteri danışmanları yardımcı oluyor.

Dolap güvenilir de satıcıların güvenilir olanlarını bulmanız gerekiyor. Arkadaşıma eski bilgisayarı için 4 adet ram sipariş verdik 4'ü de bozuk çıktı testte 60 tane hata verdi, bilgisayar sürekli mavi ekrana düşüyor. Canlı desteğe yazdığımda sipariş onaylandıktan sonra iade gerçekleşmiyor dediler. Satıcıyla görüşüp halledin dediler. Ama satıcı da kabul etmiyor.

Alıp deneyin ve siparişi onaylamayın. 1 günlük süreniz var bu süreyi geçirmemeye çalışın, yoksa iade edemezsiniz.
Anlıyorum hocam teşekkürler.

Sorum çok klasik ama herhangi bir durumda dolap güvenilir mi? Hiç kullanmadım, deneyimlerini anlatacak kişiler varsa sevinirim.

Ne alacaksınız? Ben kulaklık aldım, 2 haftaya bozuldu. Müzik çalar aldım bilgisayara takınca bozuldu, iade etmeye çalıştım dolap satıcıyı haklı buldu ve iade işlemini onaylamadı. Kutuyu açarken vs video kaydı almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı