Dolap güvenilir midir?

Lil Wonka

Hectopat
Arkadaşlar dolap üzerinden bir ürün alırsam iade veya değişim şansım var mı?

Tech fleece alacağım ben.

Anladım, şöyle anlatayım eğer ki ürünü almadan önce ölçülerini alıp ona göre sipariş verirseniz ve ürün size doğru ölçülerde gelirse iade almama şansı olabiliyor diye biliyorum. Bunu dışında eğer ki açıklamada belirtilmeyen bir kusur olur ise üründe iade şansınız bulunuyor.

Güvenilir ancak çok fazla komisyon alıyor. Tek taraflıda değil. Hem alıcı ödüyor hem satıcı. Eğer ucuz bir şey alacaksanız ödeyeceğiniz kargo parası ve komisyonlara değmiyor ama pahalı bir şey alacaksanız çok sorun olmaz.

Sizin için güvenilir satıcılar için biraz riskli. Satıcıdan sağlam telefonu alıp bozuk telefonu iade gönderen müşteriler var. Satıcı dolap'a ulaştığında kesinlikle yardımcı olmamışlar. Bu olayı yaşayan kişinin açtığı konuyu görmüştüm. Kısaca alıcının yanındalar. Güvenilirdir.

Orijinal olarak satılıyorsa ve fiyatı yüksekse bir düşünün derim. Ne olduğu belli olmaz.

Fiyatı normale göre çok daha ucuz satılan ve orijinal denilen ürünlerden uzak durun. Ben Buds 2 almıştım. Uygulamaya bağlanmadığı için replika olduğunu anladım. İade talebi oluşturdum ve faturası olmadığı gerekçesiyle iadem kabul edildi. Satıcı kargoyu teslim almamış. Ürün bana geri geldi. Şu an kullanmıyorum. Boş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…