werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 28 Temmuz 2023 #11 ErenBcn dedi: Sahibinden gibi değil dolap. İadeye itiraz edebiliyorsun. Şimdi kargo öncesi ürünün durumunu video çekip ekleyebiliyorsun da. Genişletmek için tıkla... Videoyu dolap yetkilisine mi gönderiyoruz?
ErenBcn dedi: Sahibinden gibi değil dolap. İadeye itiraz edebiliyorsun. Şimdi kargo öncesi ürünün durumunu video çekip ekleyebiliyorsun da. Genişletmek için tıkla... Videoyu dolap yetkilisine mi gönderiyoruz?
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #12 ISolo dedi: Hocam kargo kodu aldıktan sonra alıcı, ürün kargoya verilmeden ya da kargodayken iptal edebilir mi bu konuda bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Kargoya vermeden edebiliyor diye biliyorum ama kargoda edemiyor sanırım. werutaasu99 dedi: Videoyu dolap yetkilisine mi gönderiyoruz? Genişletmek için tıkla... Yok hayır kargo kodu oluşturduktan sonra o kısımda çıkıyor.
ISolo dedi: Hocam kargo kodu aldıktan sonra alıcı, ürün kargoya verilmeden ya da kargodayken iptal edebilir mi bu konuda bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Kargoya vermeden edebiliyor diye biliyorum ama kargoda edemiyor sanırım. werutaasu99 dedi: Videoyu dolap yetkilisine mi gönderiyoruz? Genişletmek için tıkla... Yok hayır kargo kodu oluşturduktan sonra o kısımda çıkıyor.
werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 28 Temmuz 2023 #13 ErenBcn dedi: Kargoya vermeden edebiliyor diye biliyorum ama kargoda edemiyor sanırım. Yok hayır kargo kodu oluşturduktan sonra o kısımda çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet. Ben satış yaptım ama kargo kodu al kısmında çıkmayan bir firma ile göndermemi istedi alıcı bende reddettim. Galiba destekleri yok başka firma ile giderse.
ErenBcn dedi: Kargoya vermeden edebiliyor diye biliyorum ama kargoda edemiyor sanırım. Yok hayır kargo kodu oluşturduktan sonra o kısımda çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet. Ben satış yaptım ama kargo kodu al kısmında çıkmayan bir firma ile göndermemi istedi alıcı bende reddettim. Galiba destekleri yok başka firma ile giderse.