Dolap satıcı aktif degil

semihh0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dolaptan 2 hafta önce bir ayakkabı satın aldım fakat satici bana halen daha kargolamadı ve dolapta aktif olmuyor. Soru soruyorum cevap vermiyor yaklaşık 10 15 kere dolap desteğe iletisime geçmelerini söyledim fakat halen daha satıcıya ulaşamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar dolaptan 2 hafta önce bir ayakkabı satın aldım fakat satici bana halen daha kargolamadı ve dolapta aktif olmuyor. Soru soruyorum cevap vermiyor yaklaşık 10 15 kere dolap desteğe iletisime geçmelerini söyledim fakat halen daha satıcıya ulaşamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
İptal edebilirsiniz diye biliyorum.

Yüksek ihtimal uygulamayı silmiş. Normalde 2 hafta içinde gelmediyse dolap otomatik iptal ve iade ediyor, bölgenize göre 3-4 haftaya uzamış olabilir. Sipariş iptali isteyin direkt.

Muhtemelen dolandırıldınız. Satıcının hâlâ ayakkabıyı kargolamaması ve sorularınıza cevap vermemesi buna işaret ediyor gibime geliyor. İsterseniz şikayette bulunabilirsiniz, belki sonuç çıkacaktır.

Ürün teslim edilip müşteri onaylamadıkça satıcı hesabına yatmıyor. Yani dolandırılacak bir şey yok ortada.

Muhtemelen dolandırıldınız. Satıcının hâlâ ayakkabıyı kargolamaması ve sorularınıza cevap vermemesi buna işaret ediyor gibime geliyor. İsterseniz şikayette bulunabilirsiniz, belki sonuç çıkacaktır.

Dostum dolandırılmadim para şu an dolapta yani istediğim zaman iade isteyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı