Dolap satışı yaparken ne önlemi alınmalıdır?

lyndma991176

Hectopat
Selam. Dolap uygulaması üzerinden laptop sattım bugün, pazartesi kargolayacağım. İlk defa satış yapacağım için tereddütlüyüm. Almam gereken herhangi bir önlem veya yapmam gereken ek bir şey var mı acaba?

Ürünü kutularken ve kargoya verirken video çekerseniz hiç sorun olmaz sizin için daha iyi olur. Hatta eğer sorun yaşanır ve iş mahkemeye falan uzarsa ki sanmıyorum mahkeme sorunu olacağını, elinizde kanıt olur.

Selam. Dolap uygulaması üzerinden laptop sattım bugün, pazartesi kargolayacağım. İlk defa satış yapacağım için tereddütlüyüm. Almam gereken herhangi bir önlem veya yapmam gereken ek bir şey var mı acaba?

Yaptığınız her şeyi video ve fotoğrafla kayıt altına alın ve kargoya güvenmeyin içinde çocuğunuz varmış gibi paketleyin.

Güzel paketle cihazın özelliklerini ve seri numarasın göründüğü ve çalışıyorken bir videosunu çek tamamdır.
Güzelce paketle ver kargoya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı