Dolap sipariş iptali kargo kodu oluşturulduktan sonra nasıl yapılmalı?

Yiğit aa

Decapat
Daha fazla  
Dün akşam dolaptan ürün aldım ve başka bir yerde daha ucuzunu bulduğum için sipariş iptali istedim fakat satıcı kargo kodunu oluşturduğu için ben iptal edemiyorum. Satıcıya iptal eder misin dediğimde bana karşı hakaret, küfür ile çocuk olduğumu söyleyip iptal yapmayacağını söyledi. Biraz ısrar edince müşteri hizmetleri ile görüş dedi sonra kargoya vereceğim gelince de iade edersin sana ürün satmıyorum dedi.
Ben şimdi ne yapayım? Paramın gideceğinden korkuyorum fazla bir miktar çünkü ne yapmalıyım, en mantıklı olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum müşteri hizmetleri ile iletişime geçersen yardımcı olurlar. Ayrıca sana karşı kaba davrandığını düşünüyorsan onuda müşteri hizmetlerine söyle.

Dün akşam dolaptan ürün aldım ve başka bir yerde daha ucuzunu bulduğum için sipariş iptali istedim fakat satıcı kargo kodunu oluşturduğu için ben iptal edemiyorum. Satıcıya iptal eder misin dediğimde bana karşı hakaret, küfür ile çocuk olduğumu söyleyip iptal yapmayacağını söyledi. Biraz ısrar edince müşteri hizmetleri ile görüş dedi sonra kargoya vereceğim gelince de iade edersin sana ürün satmıyorum dedi.
Ben şimdi ne yapayım? Paramın gideceğinden korkuyorum fazla bir miktar çünkü ne yapmalıyım, en mantıklı olarak?
Dolapta iade biraz sıkıntılı aslında satıcı ürünün eline geçmesini istiyor daha sonra sen iade talep edeceksin ve satıcı reddedecek sende dolaptanda iadeni incelemesini talep edeceksin ve dolapta sana daha ucuzunu bulmanız iade için gerekli koşulları sağlamıyor diyecek ve ürünü daha pahalıya almış olacaksın. Kargoya vermeden canlı desteğe bağlanarak küfürlü konuştuğunu v.b kanıtlayarak iade ettirmeye çalış.

Madem böyle bir durumla karşı karşıyasın, ürünün gelmesini bekle, sonra gelen ürün bozuk/kırık diye iade talebi oluşturup boş paketi gönder. Ayrıca sana yazdığı küfürlü mesajları da desteğe bildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı