Dolap sitesi nasıldır?

Ronaldo.96

Yoctopat
2. el satacağım bir şey varsa normalde Letgo'da elden veya sahibinden sitesinde Param Güvende kullanmayarak önce ücret, sonra kargo satıyorum. Bu dolap sitesi nasıldır acaba? Param Güvende seçeneği burada var mı ve Param Güvende'siz satarsak yine de ücret ödüyor muyuz siteye? Site nasıl, çok aktif mi? Mesela sizce Letgo mu yoksa dolap mı?

Letgo ve sahibinden daha iyi dolapta çakma ürün riski var.

Hocam site tamamen Param Güvende mantığında ancak hem alıcı hem de satıcıdan komisyon kesiyor. Zaten elden satışa teşvik ederseniz profiliniz kapatılıyor, ben yaklaşık 25 ürün sattım. Sahibinden'in aksine koşulsuz değil kolay iade var, yani sisteme kargo öncesi ürünün çalışır videosu yüklenirse keyfi bir iade yapamıyorsunuz. Ancak üründe bir kusur var ise o zaman iade yapılıyor ya da belirtilenin aksi bir durum olursa. Ben 11 defada satın alım yaptım ve bir sorun yaşamadım, hatta birinde HP OEM boş kasa aldım fakat fotoğraftakinden farklı bir ürün geldi, siparişi onayladım zira o an boş kasa ihtiyacımız vardı ve sorunsuz olması işimi gördü, ancak yoruma durumu belirttim onayladığım halde parayı durdurdular ve dolap beni arayarak dilersem para iadesi yapabileceklerini belirttiler.
Sahibinden.com'da ise Param Güvende de sorgusuz sualsiz iade var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…