Dolap teklif ver olay nasıl işliyor?

Makaleler
11
Arkadaşlar teklif vere bastım, adam cevap vermediği için başkasından aldım. Satıcı bunu kabul ettiği zaman benden direkt para mı çekecek nasıl olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar teklif vere bastım, adam cevap vermediği için başkasından aldım. Satıcı bunu kabul ettiği zaman benden direkt para mı çekecek nasıl olacak?
Bildiğin pazarlık yapma usulüdür. Kullanıcı 2000 TL'ye ürün satıyordur. Teklif ver diyerek 1800'e alırım diyorsun.
Satıcı kabul ederse, ürün sadece sana özel o fiyattan görülür oluyor ve sen 1800 TL'ye sipariş verebiliyorsun.
Teklif verdiğinde direk para çekilmiyor yani. Önce o onaylıyor sonra sen sana özel fiyattan sipariş geçiyorsun. Ama teklif sonsuza kadar geçerli değil. kabul edilirse hemen alman gerek.

Ben teklif veriyorum adam reddediyor yeni teklif veriyor, ben reddeiyorum yeni teklif veriyorum kabul etmiyor. Kurbanlık pazarında ellerini toka yapıp pazarlığa tutuşan dayılar gibi hissettim geçen bu Dolap'ta teklif olayına girişince😎
Teklif verince satıcı kabul ederse sana bildirim gelir. İstersen kabul eder satın alım işlemini başlatırsın, istersen almazsın. Sen onay vermeden hiçbir işlem gerçekleşmez. Ama zevkli oluyor pazarlığa tutuşmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı