Dolap üzerinden iade kabul etmeme şansımız var mı?

Daha fazla  
Ben laptop satacağım alıcı ile anlaştık. Cihazın göndermeden önceki detaylı video ve fotolarını çeksem iade kabul etmeme şansım olur mu?

Bildiğim kadarıyla 1 gün iade hakkı var alıcının.

Elektronik kategorisinden satın alınan ürünlerde teknik özelliklerin kontrol edilmesi amacıyla ürünün açılması (parçalama/demonte etme) sonrası iade talebi oluşturulamamaktadır.

İade kabul etmeme gibi bir şansınız yok. Alıcı ürün için iade talebinde bulunur ve sizde iadeyi kabul edersiniz ya da itiraz edersiniz. İtiraz kısmına iadeyi kabul etmemek için gerekli sebepleri yazarsanız ve Dolap'a iletirsiniz. Dolap iade talebini ve itirazı inceler genelde 1-2 gün içerisindede sonucu size bildirir.

Evet çok aydınlık bir şekilde video ve fotoğraf çekmek faydalı olabilir. Çünkü sorunsuz ürünü ikinci elden alıp sorunlu aynı marka modeli iadeyle gönderenler oluyormuş. Kesinlikle olmuştur böyle bir şey beklerim zihniyeti bozuk insanlardan. İşini sağlama al.

Evet çok aydınlık bir şekilde video ve fotoğraf çekmek faydalı olabilir. Çünkü sorunsuz ürünü ikinci elden alıp sorunlu aynı marka modeli iadeyle gönderenler oluyormuş. Kesinlikle olmuştur böyle bir şey beklerim zihniyeti bozuk insanlardan. İşini sağlama al.
En sağlamı sarı siteden elden satış yapmak.

En sağlamı sarı siteden elden satış yapmak.

Ben dolaptan 20 küsur ürün sattım bir kere bile iade olmadı. Ürünlerim temizdi ve alıcılarda dürüst çıktı şansıma artık. Sarı siteyi hiç kullanmadım. Letgo'dan elden iki kez satış yaptım sorunsuz. Evet elden satmak en iyisi ama bazen çevreden alıcı bulmak zor bu nedenle tüm Türkiye'ye satışa açmak gerekebiliyor.

Ben dolaptan 20 küsur ürün sattım bir kere bile iade olmadı. Ürünlerim temizdi ve alıcılarda dürüst çıktı şansıma artık. Sarı siteyi hiç kullanmadım. Letgo'dan elden iki kez satış yaptım sorunsuz. Evet elden satmak en iyisi ama bazen çevreden alıcı bulmak zor bu nedenle tüm Türkiye'ye satışa açmak gerekebiliyor.

Dediğin gibi tamamen şans. Riski alma meselesi. 😆

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı