Dolap uygulaması çok fazla komisyon alıyor

fortune999

Decapat
Dolap uygulamasında son zamanlarda artan komisyon oranları resmen 1 kendimize bir de dolap adına ürün satıyoruz.

Üstelik bu da yetmezmiş gibi kargo kodu alabilmek için bile ücret ödemeniz gerekiyor.

Ne kadar fırsatçı bir uygulama, bunun yerine sahibinden çok daha iyi.

Ürün ilanının fotoğrafının üstüne Instagram'dan gardrop kullanıcı adınızı yazın gardrop daha az komisyon alıyor

Gardropta hiç elektronik eşyalar satıldığını görmedim bir de bunu yaparsak komple sistemden banlama ihtimalleri var 😅😂

11 yaşındaki kuzenim Roblox'ta sevgilisiyle daha rahat konuşuyor :D

Diktatörün tanımı tam olarak dolap. Hem alıcıdan hem satıcıdan ürün fiyatı kadar komisyon al üstüne kargo kodu oluştururken bile para iste. O da yetmezmiş gibi birbirleriyle iletişim kurmalarını engelle. Şaka gibi eskiden böyle değildi yönetim değişti herhalde 😃

Dolap uygulamasında son zamanlarda artan komisyon oranları resmen 1 kendimize bir de dolap adına ürün satıyoruz.

Üstelik bu da yetmezmiş gibi kargo kodu alabilmek için bile ücret ödemeniz gerekiyor.

Ne kadar fırsatçı bir uygulama, bunun yerine sahibinden çok daha iyi.
Süper satıcı olursanız %5 komisyon alıyor. Süper satıcı olmanın şartlarına ana sayfadan bakabilirsiniz. Gardrops uygulamasını önermiyorum 5-10 tane ilanım var kimse yazmıyor uygulama ölü gibi. Dediğiniz gibi en mantıklısı sarı site.

Süper satıcı olursanız %5 komisyon alıyor. Süper satıcı olmanın şartlarına ana sayfadan bakabilirsiniz. Gardrops uygulamasını önermiyorum 5-10 tane ilanım var kimse yazmıyor uygulama ölü gibi. Dediğiniz gibi en mantıklısı sarı site.

Son 6 ayda minimum 5 sipariş olması gerekiyor sanırım. Benim o kadar siparişim yok maalesef😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı