Ürünü sağlam bir şekilde kargola başka bir şey yapmana gerek yok bence. En önemlisi ürünün kargo sırasında hasar almaması.Dolap uygulaması ile bir alıcı buldum ve bilgisayarı formatlayıp satacağım. Hayatımda ilk defa bir ürünü sattığım için neler yapmalı ve nelere dikkat etmeliyim?
Ürünün sıkıntısız ve tam kargolayacaksan. İade kabul etme. Başıma gelmedi fakat birkaç yorum okudum ürünlerde change yapanlar varmış.
Geçen bende bir konu açmıştım. Birisi “elektronik aletlerde kutu açılımı yapınca iade olmuyor” diye yorum atmıştı. Arkadaş görüntü, kayıt, belgelerse bir sorun çıkmaz.
Kesinlikle paketlerken ve kargoya verirken kayıt/fotoğraf alın elinizde bir kanıt olsun. Adam diyelim ki dolandırıcı içinden parça aldı iade edeceğim, bu çalışmıyor iade edeceğim veya içinden farklı bir şey çıktı gibi bir şey söylese arada kalırsınız onun dışında paketlemeyi iyi yapın, bu arada @Baznx laptopta ekran kartı çıkmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.