Dolap uygulaması ile bilgisayar satışı nasıl yapılmalı?

800k ZED

Kilopat
Dolap uygulaması ile bir alıcı buldum ve bilgisayarı formatlayıp satacağım. Hayatımda ilk defa bir ürünü sattığım için neler yapmalı ve nelere dikkat etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolap uygulaması ile bir alıcı buldum ve bilgisayarı formatlayıp satacağım. Hayatımda ilk defa bir ürünü sattığım için neler yapmalı ve nelere dikkat etmeliyim?
Ürünü sağlam bir şekilde kargola başka bir şey yapmana gerek yok bence. En önemlisi ürünün kargo sırasında hasar almaması.

Satışın için tebrikler kargo yaparken ekran kartını çıkarıp gönder RAM'leri de çıkarabilirsin sana kalmış ama RAM'leri öıkarmanı öneriyorum. Kargonun dış kısmına pata pat sar Sürat Kargo'dan uzak dur.

Ürünün sıkıntısız ve tam kargolayacaksan. İade kabul etme. Başıma gelmedi fakat birkaç yorum okudum ürünlerde change yapanlar varmış.

Ürünün sıkıntısız ve tam kargolayacaksan. İade kabul etme. Başıma gelmedi fakat birkaç yorum okudum ürünlerde change yapanlar varmış.

Geçen bende bir konu açmıştım. Birisi “elektronik aletlerde kutu açılımı yapınca iade olmuyor” diye yorum atmıştı. Arkadaş görüntü, kayıt, belgelerse bir sorun çıkmaz.

Geçen bende bir konu açmıştım. Birisi “elektronik aletlerde kutu açılımı yapınca iade olmuyor” diye yorum atmıştı. Arkadaş görüntü, kayıt, belgelerse bir sorun çıkmaz.

Bu arkadaş satıcı. Okuduğum yorum örneğin. Arkadaş bilgisayarını gönderiyor karşı taraf elindeki bozuk ekran kartı veya RAM'i çalışanı ile değiştiriyor. Tekrar iade ediyor. Gönderen arkadaş bozuk ürünü almış oluyor yani onu demek istiyorum. Dikkatli olsun. Güzelim ülkede bu işi ranta çeviren çok. Kimseye güven olmuyor.

Kesinlikle paketlerken ve kargoya verirken kayıt/fotoğraf alın elinizde bir kanıt olsun. Adam diyelim ki dolandırıcı içinden parça aldı iade edeceğim, bu çalışmıyor iade edeceğim veya içinden farklı bir şey çıktı gibi bir şey söylese arada kalırsınız onun dışında paketlemeyi iyi yapın, bu arada @Baznx laptopta ekran kartı çıkmaz.

Kesinlikle paketlerken ve kargoya verirken kayıt/fotoğraf alın elinizde bir kanıt olsun. Adam diyelim ki dolandırıcı içinden parça aldı iade edeceğim, bu çalışmıyor iade edeceğim veya içinden farklı bir şey çıktı gibi bir şey söylese arada kalırsınız onun dışında paketlemeyi iyi yapın, bu arada @Baznx laptopta ekran kartı çıkmaz.

Laptop olduğunu bilmiyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı