Dolap uygulaması kargo avantajını lehimize kullanmak ban sebebi mi?

furknn07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdiden iyi Sosyal'ler. Dolap uygulamasında anlaşmalı kargo var biliyorsunuz ben yurtta kalıyorum evime ilçeden ilceye bisiklet göndermem lazım. Kargo parası çok tutuyor. Bisikleti dolaba koyup en ucuz bir şekilde hızlı bir şekilde başka bir hesaptan satın alsam ve evime sipariş versem olur mu bunu deneyen var mı? Ban riski var mı?

Arkadaşlar şimdiden iyi Sosyal'ler. Dolap uygulamasında anlaşmalı kargo var biliyorsunuz ben yurtta kalıyorum evime ilçeden ilceye bisiklet göndermem lazım. Kargo parası çok tutuyor. Bisikleti dolaba koyup en ucuz bir şekilde hızlı bir şekilde başka bir hesaptan satın alsam ve evime sipariş versem olur mu bunu deneyen var mı? Ban riski var mı?
Hocam kullanamadım ancak bisiklet için ek ücret çıkartırlar diye düşünüyorum.

Aynı telefondan olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz

Kimseye çaktırmazsanız bir sorun olacağını ve ban sebebi olacağını sanmıyorum sonuç olarak kargo parasını veriyorsunuz.

Hocam kullanamadım ancak bisiklet için ek ücret çıkartırlar diye düşünüyorum.
Vallahi gönderdim sadece alıcı arkadaş ban yedi yani abim 20tlye kargo gönderdim normalde hesap Ettik 500tl tuttu dedi adam çok iyi oldu😁😁
Bisiklet gibi büyük bir eşyayı hiçbir şekilde ucuza gönderemezsin. Belli bir desi/kg üstü kargolara indirim olmuyor.
Gönderdim bile 20tlye 😂 adam 500tl dedi sonra dolap ürünü abi dedim koskacaman bisikleti 20tlye gönderdim
Kimseye çaktırmazsanız bir sorun olacağını ve ban sebebi olacağını sanmıyorum sonuç olarak kargo parasını veriyorsunuz.
Ban yedik ama olsun 20tlye halletik çok şükür

Technopat Haberler

Geri
Yukarı