Dolap uygulaması kargo işlemleri nasıl yapılıyor?

Zerisez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dolap uygulamasından ilk siparişimi aldım ancak nasıl kargolanacağı konusunda biraz amatörüm. Kargo kodumu aldım, bu kodu seçtğim kargo şirketine gidip söyleyeceğim sanırım, buraya kadar biliyorum, kargomu ben mi kargolayıp kutusunu oraya bırakacağım yoksa ürünü götürüp onlar mı kargolayacak?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kurye talep edebilirsin.

Merhaba, bizzat aynı işi yapıyorum. Kargolayacağınız ürünü paketliyorsunuz ve hangi kargoyu seçtiyseniz ona gidip "Dolap kargosu vereceğim." deyip kodunuzu gösteriyorsunuz, başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

Ben monitör satışı yaptım, ürünü seçerken kargo boyutu olarak büyük boyu seçmiştim -70 TL oraya ödeyeceğim sanırım. Ürüne paketliyorsunuz derken kutuya koymadan mı yani sadece poşet vs ile mi paketleyeceğim?

Hayır, en sağlam şekilde kendin kutulayacaksın. İyi bir kargo firması seç belki yardımcı olurlar balon kaplamada vesaire.

Paket derken kutusu varsa kutusuna koyacaksınız. Hasar almayacak şekilde güzelce etrafını sarın.

Kargo ücreti alıcıdan ödeniyor ve üründen düşüyor. Kaça sattıysanız o fiyattan -70.

Paket derken kutusu varsa kutusuna koyacaksınız. Hasar almayacak şekilde güzelce etrafını sarın.

Kargo ücreti alıcıdan ödeniyor ve üründen düşüyor. Kaça sattıysanız o fiyattan -70.

Bana çok yardımcı oldunuz, teşekkür ediyorum, aklıma takılan bir soru daha var cevaplarsanız çok memnun olurum. Aşağıya fotoğraf bıraktım, ben oradan büyük boy kutuyu seçtim bu kutunun boyutunu ben mi belirliyorum, mesela küçük boy kutuyu seçip kendim büyük boy kutuya koyup kargoya versem ne olacak?

Dosya Ekleri

• 03846574-7B96-46EB-A270-B3FD2DF66E73.png
    223,4 KB · Görüntüleme: 638
Desi ile belirleniyor hesap.

Sonucunuza göre seçmelisiniz.

Teşekkür ederim.

Dostum yine meşgul ediyorum, kusura bakma ben ürün eklerlen büyük kargoyu seçmiştim 70 TL ücret kesiyordu, kargoya gittim, 11 üzeri çıktı ama, kargo takipte 10 desi yazıyor, 11 desi altı orta boy kargoya giriyor ya 47 lira mı kesecek? Bu konuyla ilgili desteğe başvurmalı mıyım?

Dostum yine meşgul ediyorum, kusura bakma ben ürün eklerlen büyük kargoyu seçmiştim 70 TL ücret kesiyordu, kargoya gittim, 11 üzeri çıktı ama, kargo takipte 10 desi yazıyor, 11 desi altı orta boy kargoya giriyor ya 47 lira mı kesecek? Bu konuyla ilgili desteğe başvurmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• 7BECD9B6-E57B-48B0-A0A1-25927D24D011.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 294
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…