G Gdjer372 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 1.050 Çözümler 3 10 Temmuz 2022 #1 Bu uygulamanın mantığı nedir? Mesela ödemeyi yapınca adam beni engellerse? Böyle olmaması için parayı önce uygulama mı alıyor?
Bu uygulamanın mantığı nedir? Mesela ödemeyi yapınca adam beni engellerse? Böyle olmaması için parayı önce uygulama mı alıyor?
Kismebaby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 615 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ŞANLIURFA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #2 Gdjer372 dedi: Bu uygulamanın mantığı nedir? Mesela ödemeyi yapınca adam beni engellerse? Böyle olmaması için parayı önce uygulama mı alıyor? Genişletmek için tıkla... Para uygulama havuzuna atılıyor, ürün ulaştıktan sonra 24 saat içinde onaylanıyor. İade işlemleri problemlidir ürünü iyice sormadan almamak lazım.
Gdjer372 dedi: Bu uygulamanın mantığı nedir? Mesela ödemeyi yapınca adam beni engellerse? Böyle olmaması için parayı önce uygulama mı alıyor? Genişletmek için tıkla... Para uygulama havuzuna atılıyor, ürün ulaştıktan sonra 24 saat içinde onaylanıyor. İade işlemleri problemlidir ürünü iyice sormadan almamak lazım.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 10 Temmuz 2022 #3 Güvenilir bir uygulama. Nede olsa Trendyol desteği var arkasında. Alım ve satım yapmak oldukça basit ancak komisyonu fazla kesiyor.
Güvenilir bir uygulama. Nede olsa Trendyol desteği var arkasında. Alım ve satım yapmak oldukça basit ancak komisyonu fazla kesiyor.