Dolap uygulaması parayı toplayıp faiz mi işletiyor?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar dolapta 7 alışveriş yaptım birisi hariç hepsi iptal edildi. Normalde mesele değil ama size iptal edilme şeklini anlatayım durumu anlayın. Dolaptan alışveriş yaptığınız an paranız hesabınızdan çekiliyor ve dolap havuzuna aktarılıyor. Yani 3 gün boyunca satıcı ürünü kargolayana kadar paranız dolabın kasasına düşüyor. İptal durumunda paranız iade ediliyor size. O kadar çok sahte ilan var ki anlatamam. PS5 oyunu almak istiyorum siparişlerimden sadece 1'i başarılı diğer 6'sı 3 gün sonunda iptal edildi hep. Satıcılar bot hesap cevap vermiyor size ürününüzü kargolamıyor. Müşteri hizmetleride sorununuzu çözmüyor yalandan her gün hatırlatma geçiyoruz diyor. Ben açıkçası sahte hesaplarla sahte satışlar yapılıp, paraların havuza toplanıp arka planda işletildiğini düşünüyorum. Girin bakın PlayStation bölümünde kelepir fiyatlı çok ilan var. Bunlar ne amaçlı açılıyor veya neden engellenmiyor bu satıcılar?

Dosya Ekleri

• IMG_5710.png
    128,7 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…