Dolap uygulaması üzerinden satış sonrası ürünü alan kişi iade etti

erennertuna

Hectopat
Dolap uygulaması üzerinden satış yaptım. iPhone 12 Pro cihaz aktif çalışıyordu kargoya verirken videosunu da çekip yükledim. Ürün alıcıya gitti alıcı cihazın çalışmadığını söylüyor. İade talep etti iade kabul oldu. Cihaz çalışmıyorsa ben mağdur olacağım. Çok saçma sistem.

Aktif olarak dolap üzerinden satış yapan biri olarak... Ürünü göndermeden ve kargolama'dan önce ve sonrası, video veya fotoğraf çekmeniz gerekiyor. Alıcı sorun olduğunu söylese bile müşteri hizmetleri ile görüşürseniz. İade sağlanmayacaktır.

Polisedemi şikayet edemeyiz?
Aracı kurumla ilgili bir durum. Resmiyette ödeme yaptığınız veya ödemeyi aldığınız taraf sahibinden. Sahibinden böyle bir durumun olabileceğini önceden öngörmüş olacak ki buna göre hukuki yollarla önlemini almıştır.

Aktif olarak dolap üzerinden satış yapan biri olarak... Ürünü göndermeden ve kargolama'dan önce ve sonrası, video veya fotoğraf çekmeniz gerekiyor. Alıcı sorun olduğunu söylese bile müşteri hizmetleri ile görüşürseniz. İade sağlanmayacaktır.
Kral video yükledim kargoya verirken ama yinede kabul ettiler

Kral video yükledim kargoya verirken ama yinede kabul ettiler
Buna benzer sorun yaşadım ve sorunun benden kaynaklanmadığını, ürün'de hiçbir hasar veya sorun olmadığını, alıcının ise vazgeçmeye çalıştıgını söyledim. Sonra iade iptali gerçekleşti. Alıcı ise 5 yıldız verdi... Bazı insanları anlamak zor. Dediğim gibi müşteri hizmetleri ile başta görüşücektiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı