Dolap uygulamasindan bir ürün satin alacagim ancak T.C. Kimlik Numarası mı istiyor uygulama. Vermek istemiyorum versem bir şey olur mu? Resit değilim, bu sebepten dolayı korktum biraz telefon numarası da istiyor çünkü.
Dolap uygulamasindan bir ürün satin alacagim ancak T.C. Kimlik numarası mı istiyor uygulama. Vermek istemiyorum versem bir şey olur mu? Resit değilim, bu sebepten dolayı korktum biraz telefon numarası da istiyor çünkü.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Dolap uygulamasindan bir ürün satin alacagim ancak T.C. Kimlik Numarası mı istiyor uygulama. Vermek istemiyorum versem bir şey olur mu? Resit değilim, bu sebepten dolayı korktum biraz telefon numarası da istiyor çünkü.
18 yaşından küçükseniz alışveriş yapamazsiniz. Üye olurken 18 yaşından büyüğüm tiki yada kullanıcı sözleşmesinde yazar. TC girsenizde kabul etmez. Ebeveynlerinin tcsi girmek zorundasın. Onlardan habersiz de iş yapma. Başına iş açma durup dururken.
18 yaşından küçükseniz alışveriş yapamazsiniz. Üye olurken 18 yaşından büyüğüm tiki ya da kullanıcı sözleşmesinde yazar. T.C. Girsenizde kabul etmez. Ebeveynlerinin T.C.'si girmek zorundasın. Onlardan habersiz de iş yapma. Başına iş açma durup dururken.