Dolap uygulamasında vergi ödenir mi?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, Dolap uygulamasında vergi var mıdır? Satmak istediğim şeyler var. Fakat Dolap üzerinden hiç satış yapmadım. Bildiğim kadarıyla satıştan Dolap kendisi komisyon alıyor gerisi bize yatıyor fakat vergi durumu nasıl oluyor? Geçen kargo firmasına gittim. Beklemem gerekiyordu. O kadar çok kişi dolap satışı veya iadesi için geldi ki şaşırmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yoktur. komisyon alır sadece sizden kalan ücret size aittir.

komisyon kesiyor sadece

Sadece aşırı bir komisyon kesiyor hocam. Asla tavsiye etmiyorum. 500TL'ye sattığınız üründen elinize 300-350 kalıyor, üstüne kargoyu da size ödetiyor belirli bir tutarın üstünde.

Hocam geçmiş yıllarda birkaç tanıdığım dolap uygulaması üzerinden satış yapıyordu, çok yüksek meblağlar değil, buna rağmen geçmişe dönük vergilerini istediler, bilginiz olsun.

Hocam geçmiş yıllarda birkaç tanıdığım dolap uygulaması üzerinden satış yapıyordu, çok yüksek meblağlar değil, buna rağmen geçmişe dönük vergilerini istediler, bilginiz olsun.
Bende bu durumla karşılaşırmıyım diye düşünüyordum demekki karşılaşan olmuş hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…